Previous Entry Share Next Entry
піздарікі зара наімся як свиня а потім сигару запалю! дурь остописдила, неможна ж стіки))
xyu
пішов купив в магазині шматок бараніни:
тіпа з ребрами!!!!!!

о бля як добре!

забашляв шось 2-50 $.

Купив баняк томатів, у власному соку.

ПО старому казацькому рецепту: мя'со стушковане в томатах

ОЙ ЯК ДОБРЕ!!!!

Вчені кажуть шо треба 5 разів на тиждень пити алкоголь))
шоб кістки не боліли коли станеш старим казлом)))))

але якшо й пити то не більше склянки вина чи троха пива

ну я чеського пива склянку пизданув))
Хулі мені) пішло нормально, як ЛЄКАРСТВО

а тепер- БАРАНІНКА!

  • 1
(Deleted comment)
ха!
елементарно: м'ясо тушкується в томаті. ЧИ у свіжих томатак, порубаних в баняк, чи накрайняк купуєш банку консервованих, але не маринованих, просто томати о воді чи томати порубані, чив томатна паста, -

будь яке м'ясо чи риба кладеться в це томатне море і під ркишкою тушиться до готовності, якщо риба- може хвилин 15 , якщо м'ясо- відповідно довше, в залежності від маси шматка чи шматків))))

також це можуть бути сосиски чи сардельки

Томатні продукти в термо-переробленому вигляді мають в собі шось таке корисне, від чого начебто багато користі людині.

Свіжі томати цього немають((

Так само робиться яєшня з помідорами - але з початку треба певний час тушити помідори шоб вони добряче розм'якли

Легко робиться в походних умовах на вогні, в казанку, де завгодно)))


(Deleted comment)
прошу!

якшо десь будеш в НЙ- пригощу

(Deleted comment)
да, везде хорошо если на душе тепло

  • 1
?

Log in